Бившата Мис България Наталия Гуркова с право беше определяна за една от най-красивите наши носителки на титлата изобщо. С години тя държеше първенството и се славеше като изключително красива жена. Е, не е казано, че не може да продължи да бъде такава, но ако носи възрастта си с достойнство.

Доказателство за това са куп красавици като Моника Белучи, Катрин Деньов и дори самата София Лорен, която и на 90 предизвиква респект и възхищение. Това, което обединява трите посочени гранддами обаче е фактът, че не са прекалили с операциите за подмладяване. А като гледаме Наталия, тръгнала е натам...

Тя се появи пред камерите с красивата си и пораснала щерка Джорджия, която също се изявява като модел. Момичето е нежно, естествено и хубаво, но погледите на зрителите се насочиха към Гуркова.

Видно е отдалеч, че Наталия е започнала да прекалява с филърите в лицето си, което изглежда доста по-грубо от преди. Явно и ботоксът е в повечко, защото мимика няма, а физиономията й стои като маска. Това нито я прави да изглежда по-млада, нито по-хубава, напротив - прави лицето й някак повехнало.

Потребители я съветват да си носи годините с радост и самочувствие и да приеме факта, че няма човек, който не се променя.

Източник: Crimesbg.com