Васил Василев - Зуека се самопровъзгласи за прекрасен баща!

Васил Василев - Зуека се накичи с приза за най-добър баща. Зуекът има син от втората си съпруга Ани. Малкият Стефан е гордост за баща и майка си. Зуекът разказвал наляво и надясно, че той полага много грижи за отглеждането на сина си Стефан, заедно с неговата майка Ани. Двамата с Ани Вичева са двойка от три години.

[caption id="attachment_438006" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека смята, че е прекрасен татко за двете си деца[/caption]

Преди това негова съпруга беше Нина, от която известния комик има дъщеря Девина. Гордият баща каза, че скоро споделил на дъщеря си, че с нейния брат си приличат. Все едно, че са от една майка. Малкият Стефан също бил като сестра си – непрекъснато се усмихвал, не плачел непрекъснато и бил видимо щастлив и доволен.

А Стефан и Девина били пък като татко си- направо ангелчета. Зуекът е убеден, че и двете му съпруги са доволни, че той е такъв мил, грижовен и всеотдаен баща. Защото Зуека наистина се грижел редом със съпругата си Ани и двамата се редували да сменят памперси и да се редуват да го дундуркат през нощта, ако малкия се разплачел.

Припомняме, че раждането на малкия син на актьора от „Господари на ефира” променило отношенията между бившата и настоящата жени на Зуека. След като Ана роди, Нина Димитрова, заедно с 14-годишната дъщеря Девина отишли в родилния дом, за да поздравят родилката с малкия й син. Но това чудо присъствал и Васил Василев. Въпреки че в началото на връзката между Зуека и Нина имаше катаклизми, вероятно бившата му ти е преодоляла и е решила да не лишава дъщеря си от неговия брат и от баща му.

Ана и Васил Василев бяха заедно от 2012 година, но в началото пазеха връзката си в тайна. Двамата се срещат на снимките на филма „Пансион за кучета”, където Ани е асистент режисьор. Работата ги среща още няколко пъти, но любовта между двамата идва доста по-късно.

Щастливите родители живеят с малкия си син Стефан в просторен дом в Лозен.