Васил Найденов никога не е пестил средства за безупречния си стил и външен вид

Васил Найденов е сред най-суетните естрадни асове у нас и никога не е пестил средства за безупречния си стил и външен вид. Отскоро Кеца се подвизава с чисто нова усмивка, в която инвестирал сума, равняваща се на поне 4 автомобила втора ръка.

Нови зъби

Новото чене на изпълнителя на "Телефонна любов" му излязло около 20 хиляди лева. Той се доверил на професионалистите в реномирана столична дентална клиника с отлична репутация сред родния хайлайф. Промяната във визията на 70-годишния певец е коренна и холивудската му усмивка е свалила поне 10 лета от възрастта му. Болките и мъките по поставянето на имплантите си заслужавали, освен това със сигурност изкуствените му зъби щели да бъдат в пъти по-здрави от неговите натурални.

Куриозни ситуации

Припомняме, че Найденов неведнъж е имал куриозни ситуации, свързани именно със зъболекарски премеждия. Култов в историята остава случаят му отпреди години, когато Кеца пострада в началото на един от концертите си в известен столичен клуб. Той счупил два предни зъба преди откриването на столично заведение, хапвайки си екзотични ядки. След неприятната случка се наложило да прекара един ден в клиника, където спешно реагирали на проблема и възстановили зъбите му, писа "Ретро".

Здравословен хранителен режим

Сега обаче си хапвал каквото му е сладко, но все пак гледал да спазва здравословен режим, защото скоро му предстои грандиозно завръщане на сцената. След четирикратно отлагане на големия концерт, който готви от година, на 29-ти май Васил Найденов отново ще излезе пред феновете си. Билетите за събитието са разпродадени до дупка въпреки цените от 45 до 60 лева за пропуск.

Нова прическа

Освен с нова усмивка Найденов ще триумфира пред публиката и с нова прическа. Не е тайна, че естрададжията отдавна се боядисва и има лична фризьорка, която се грижи за визията му. След дълъг рус период Найденов се е завърнал към по-медните тонове, които всъщност са най-актуални за новия пролетно-летен сезон. [caption id="attachment_665852" align="aligncenter" width="300"]Васил Найденов се подвизава с чисто нова усмивка за 20 бона сн. hotarena.net Васил Найденов се подвизава с чисто нова усмивка за 20 бона сн. hotarena.net[/caption] Кеца все още не се е престрашил да се подложи на процедура за присаждане на коса, тъй като е загубил част от гривата по темето си. Неговият колега Мустафа Чаушев отдавна легна под скалпела за такава интервенция в Турция, където му направиха над 7 хиляди дупки в главата и му присадиха чисто нова коса, предават от hotarena.net.