Васил Найденов има работни проекти до юли

На Коледа в студиото на "Тази събота" гостува Васил Найденов. Пред водещата Диана Любенова певецът сподели, че му се иска да бъдем поне малко по-добри през новата година. "Пожелавам си да сме здрави, да пазим себе си и околните и хората да са по-позитивни", сподели Васил Найденов. "Гледам към 2022 г. с много голям заряд от тази гледна точка, че вече имам проекти за работа до юли месец", каза певецът. "На Коледа и Бъдни вечер съм бил цял живот Панталей пътник. По време на социализма знаех къде и кога ще има вода и ток, в колко ще мога да се обръсна и в кой град. Вече пътувам 50-60 години по света и България", допълни той. Васил Найденов разказа за котката и елхата си вкъщи, както и че е във вечен ремонт, но е сигурен, че ако спре да ремонтира и пее, ще умре. За него е по-добре хората да са истински и дори да не се разбират, поне да се обичат от сърце. "По-хубаво да има скандали, отколкото нищо", категоричен е Найденов.

За детството

"Като дете никога не съм живял с баща ми, защото майка ми се е разделила с него като съм бил на 1 годинка и може би затова съм бил много проклет и злояд - 5-6 души съм ги разигравал по цял ден", сподели българската легенда. Той по професия не е певец, а пианист и така започва кариерата му. Обува за първи път прословутите кецове, още когато е бил пианист в "Тангра". А пък в Белгия за Евровизия си купува първата обеца.

За работата в Русия

Певецът разказа за запознанството и общата работа в Русия с Алла Пугачова. Найденов определя този период от живота си като чудо, което го научава да работи с други мащаби. "Там е друго - в България не може всяка вечер да пеем пред 18 хил. души", каза Кеца, който си спомни, че е бил в една гримьорна с Тина Търнър. [caption id="attachment_689449" align="aligncenter" width="300"]Васил Найденов сподели, че никога не е живял с баща си, защото родителите му са се разделили, когато той е бил на една годинка сн. ladyzone.bg Васил Найденов сподели, че никога не е живял с баща си, защото родителите му са се разделили, когато той е бил на една годинка сн. ladyzone.bg[/caption] "Погледнах в огледалото и я видях. Изтръпнах и точно тогава влезе преводачката й, за да й каже, че трябва да тръгва. Когато се изправи, приличаше на нещо извънземно красиво", сподели Васил Найденов, предават от ladyzone.bg.