Васил Найденов жестоко обиден от лъжите, които Петя Буюклиева надрънка по негон адрес в Къщата на Биг Брадър Ол Старс!

Нямам голямо доверие към проекти като Биг Брадър . Това заяви известния певец Васил Найденов пред в. „Уикенд”. Изпълнителят на „Тишина” подчерта още, че не е показано честно казаното от колежката му Петя Буюклиева в Къщата на Големия брат. Припомняме, че естрадната прима заяви, че Васил Найденов се е разделил с дългогодишното си гадже и е зевъртял главата на млад мъж на 33 години.

Според певеца тези кадри са просто евтин пиар и търсене на сензацията и скандала. Именно заради тези причини е станало възможно да се излъчи точно тези епизоди от Къщата на Биг Брадър по Нова телевизия.

[caption id="attachment_432722" align="alignright" width="300"]Васил Найденов Васил Найденов обяви думите на Петя Буюклиева за чиста проба лъжа[/caption]

Васил Найденов не коментира дали в думите на колежката му има истина или не. Той просто отчете и припомни казаното от Петя Буюклиева по негов адрес.

Певецът обаче искрено се възмути, че не е показан друг хубав момент. А той е, че в Къщата на Големия брат са се пеели негови песни. Васил Найденов още добави, че щом има сигнал той се тиражира, колкото и да е фалшив. Това просто е како дрес код на предаването и затова така упорито се тиражира, с което категорично отрече казаното от Петя да отговаря на истината.

Васил Найденов не подмина и темата за скандала около банка КТБ. Според слуха той има доста добри спестявания в нея и не може да си ги вземе. Поп певеца възропта срещу идеята да се накажат вложителите, като се преекспонира твърдението, че заради тяхната алчност са си получили заслуженото. Според него случилото се с банката и вложителите е цинично. Защото те са спестили парите си напълно законно, плащали са за тях данъци и няма в това лъжа и измама.