След близо четвърт век бракът на Хю Джакман и Дебора Лий, който изглеждаше железен, всъщност се разпадна най-банално. Веднага след този разпад се появиха грозните слухове за обратна ориентация на актьора, но той побърза да ги оправдае с шокиращия факт, че си ляга с нова дърта половинка до себе си.

Дебора Лий беше на достолепните 67, но явно за вкуса на 55-годишния Хю Джакман това е твърде скромна възраст. Ето че от известно време актьорът излиза с Пат Шонфелд – вдовицата на известния театрален продуцент Джералд Шонфелд. Богатата бабичка упорито крие възрастта си досущ като нашата Лили Иванова, но според повечето източници е родена между 1937 и 1940 г. Което означава, че е на поне 83 – сочат простите сметки.

Джакман не е коментирал отношенията си с Шонфелд, но в годините често е признавал, че има специално отношение към по-възрастните жени.

Върколакът Хю Джакман се сдуши с баба милиардерка

Именно заради напредналата възраст на доскорошната си съпруга Дебора Лий Хю Джакман няма биологични деца. Двамата отглеждаха осиновените Оскар и Ава, които днес са студенти.

А що се отнася до новата изгора на Х-man, тя може да се похвали с четирима внуци. И с около 1,6 млрд. долара в банковата си сметка – показват последните изчисления на сп. „Форбс“.

Източник: „Уикенд“