Миналия месец австралийската суперзвезда Хю Джакман шокира феновете си, като обяви, че се разделя с жена си Дебора Лий Фърнес, с която живя щастливо цели 27 години. Откакто се върна към ергенлъка обаче, актьорът движи изключително в мъжка компания, което породи интересни теории, че може на стари години да е обърнал резбата.

Самият му брак с Дебора, която е с цели 13 години по-възрастна от Хю, често е бил подлаган на съмнение. Според мнозина той прикрива обратната ориентация на актьора, който не може да наруши образа си на мъжкар и екшън звезда с признание, че е „мека китка“...

Хю Джакман и бившата му вече съпруга имат две осиновени деца, а това също подхранваше слуховете, че помежду им изобщо не е имало консумация на брака.

В недея актьорът се похвали в Инстаграм, че е прекарал „страхотна вечер с момчетата“ и показа как готви за солидна компания кочове, събрала се у стария му приятел Андрю Бримсън.

Върколакът Хю Джакман май обърна резбата

Ориентацията на Хю Джакман е поставяне под съмнение през цялата му кариера, но той рядко е обръщал внимание на подобни пикантни слухове. Единствено преди 10 години актьорът се изповяда пред аднтралийското предаване „60 минути“, че се чувства разочарован от подобни слухове. Тогава до него застана и съпругата му Деб, която открито заяви, че мъжът й се справя отлично със семейните си задължения.

Източник: „Уикенд“