Светлана Гущерова е рожденичка днес и чукна 36 години, жива да е и здрава! А и да помисли за пето дете, че времето лети... Това е в кръга на шегата, разбира се, тъй като тя народи цели четири чеда на Християн Гущеров и май им е време да се кротнат. Още повече, че богатият свекър Добромир Гущеров им спря кранчето, нали не може да понася снаха си...

Днес обаче друго е тема номер едно в мрежите и това е върховното лицемерие на така наречения Мечо или Християн. Гущеров, който е известен със своите пиянски домашни запои и изцепки, както и с това, че през ден обижда и къса от бой Светлана, сега се направи на най-добрия съпруг.

Върхът на лицемерието: Пияният Християн Гущеров къса от бой Светлана, а я го вижте на рождения й ден! (СНИМКИ)

Той пусна стори в мрежата, на което е прегърнал блондинката в гръб и е написал, че, видиш ли, всичко в този живот имало смисъл, стига да си намерил правилния човек. Разбира се, той бил го намерил и това била Светлана, на която отново се обясни в любов.

Всъщност това прави Хрисито всяка година на рождения й ден, така че няма нещо различно. Е, веднъж годишно, или максимум два пъти, може да изиграе едно театро, не му пречи.

"След като я третира като слугиня и тя му се подчинява години наред, седнал да се прави на уникалния мъж. Лелее, тези хора грам срам нямат", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com