Анонимен сигнал твърди, че достолепният член на БСП Петър Кънев се явява и голям палавник. Твърди, че се възрастният депутат е „поръчвал“ и то от сградата на парламента платена любов и то от невръстни момичета. Използвана е дори кодирана реплика „донесете ми дънки номер 14“, което означава 14 годишна. „Поръчките“ са прихванати от спецслужбите, които се предполага, че го държат на „къс-пас“ с тази скандална информация.

За милионера от Варна има и информация от пряк очевидец на събитията, че в компанията на евродепутат от друга формация е „поръчал“ цял бус с момичета в хотел Двореца във Велинград. Любопитна подробност е, че Кънев се явява и съдружник в луксозния хотел.

А още по-любопитното е, че бизнес-партньор му е човек от ГЕРБ и транспортен бос – Миролюб Столарски.

Станал свидетел на забавата с момичетата твърди, че те заедно с 2-мата депутати са се усамотили в басейна, който бил оставен само за тях и купонът е продължил цяла нощ. Не липсвали и в охолни количества премиум вина и уискита, които вдигали градуса на настроението.

Цените в хотела варират между 140 и 700 лева за нощувка и не са за всеки джоб. В него има минерални води и цял СПА комплекс.

Петър Кънев е зам.-председател на Комисия по икономическа политика и иновации.

Източник: narod.bg

Въпрос: Поръчвал ли е Петър Кънев цял бус мадами за групово забавление във Велинград заедно с евродепутат?