Екс рапарът Ванко 1, който успешно се изявява като инвеститор, собственик и управляващ директор на - V1 Dental Clinic, преди 6 месеца ощастливи случайно изтеглен чрез томбола пациент, с чисто нова циркониева усмивка на стойност 30 000 лв. Сега, за годишнината  от откриването на стоматологичния център - втори късметлия ще има същия шанс. Това обещание той даде още по Коледа, когато за първи път осъществи тази легендарна кампания.

 

Ванко1 подарява втора холивудска усмивка на стойност 30 000 лв.

Ванко1 подарява втора холивудска усмивка на стойност 30 000 лв. - Снимка 2

Хора от цяла България пътуват до ул. „Драгота“ 11 в гр. Пловдив, за да се включат в томболата, а за целта е необходимо единствено, да са здравно осигурени и да заповядат със здравната си книжка на регистратурата, да се възползват от безплатен преглед и да пуснат листче с имената си в стъклената урна, обособена за целта.

 

Ванко1 подарява втора холивудска усмивка на стойност 30 000 лв. - Снимка 3

Крайният срок за изпълнение на тези условия е  18 юни, когато точно в 17:00 ч., първият спечелил тази грандиозна за пределите на България награда - Христо Арабаджиев, в присъствието на собственика и мениджър на клиниката - Ванко 1,  ще изтегли чрез LIVE включване в профила в instagram - @v1_clinic, под формата на томбола и по този начин Ванко 1 и екипът му пишат нова маркетингова и социална история в България, като втори  българин рязко ще забогатее с 30 000 лв., материализирани в циркониеви коронки от най-висок клас материал.

https://www.instagram.com/reel/CqIg7kaj0ig/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/reel/CpacA9NuJOV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=