Екс рапарът Ванко 1 винаги се е стремял към грандиозни мащаби не само по отношение на това, за което пее, но и по начина, по който живее. След като вече от година и половина фокусът му е върху новото му бизнес начинание - стоматологичния му център V1 Dental Clinic, то именно там жъне успехи. Поредният такъв идва от преди броени часове, когато той и екипът му спечелиха приза “Дентална клиника на годината”, на официалната церемония на наградите "Faces and brands Awards”, която се проведе в столичния хотел “Милениум”.

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!”

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!” - Снимка 2

 

Ванко 1 не успя да присъства лично поради факта, че клиниката му е единствената денонощна в цяла пловдивска област и той стриктно съблюдава работния процес, но бе представен от PR-a на V1 - Мария Томова, която предаде пред всички присъстващи светски личности от различни браншове, благодарностите и едно лично обещание от негово име, а именно:

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!” - Снимка 3

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!” - Снимка 4

 

“Броят пациенти е просто една статистика, макар че във V1 Dental Clinic за малко повече от година, тя е изключително внушителна! Наред с многото популярни лица, които реконструираха усмивките си при нас, имаме пациенти от всяка точка на България, както и чужденци, които се доверяват на качеството и професионализма на нашите стоматолози! Приемайки с благодарност тази статуетка, мениджърът на V1 Dental Clinic - Иван Главчев, популярен като Ванко 1, дава своето обещание, че чрез фокуса върху естетиката на усмивката, ще повиши самочувствието на българите! Един ден, когато нацията ни ще бъде сред най-усмихнатите, а ние силно вярваме и работим върху това, ще знаем, че сме дали своя огромен принос, грижейки се за денталното здраве на хиляди българи у нас и по света!”

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!” - Снимка 5

 

Ванко 1 обеща на българите: “Ще ви превърна в най-усмихнатата нация!” - Снимка 6

 

След колко време точно ще се наредим сред най-усмихнатите нации, Ванко 1 не се ангажира да прогнозира, но пък с темповете, с които работят стоматолозите му, денонощно - може би сме все по-близо до целта.