Петричката пророчица Ванга предвещала истински ужас за идната 2023 година.

 

Остават броени дни до край на настоящата година. Макар много хора да се надяват на добри новини за следващата година, то истината е, че пророчествата на Ванга, са повече от страшни.

 

Ето какво предрекла петричката пророчица:

 

Масово убийство с биооръжия

Стотици хиляди хора от „голяма държава“ ще изгубят живота си от биооръжия, използвани върху тях. Смята се, че Китай е една от страните, разработващи биооръжия под прикритие.

 

Край на естествените раждания

Те ще бъдат забранени. Човешкият живот вече ще се отглежда в лаборатории, което ще сведе до минимум естествените раждания, докато не ги затрият изцяло.

 

Ядрена експлозия

Сред множеството й страховити пророчества за следващата година е и това за експлозия на атомна електроцентрала. Припомняме, че напоследък опасенията на световните лидери за ядрена катастрофа в Украйна се засилват все повече.

 

Изместване орбитата на Земята

Макар да не става ясно по какъв начин точно ще се случи, Ванга предвижда изместване на орбитата на Земята, което ще доведе до катастрофални последствия.

 

Слънчево цунами

Земята ще бъде застигната от грандиозна слънчева буря, с невиждан до момента магнитуд.

 

Въпреки, че 85% от пророчествата на баба Ванга са се сбъднали, не ни остава нищо друго да се надяваме на чудо и да се разминем с тези страшни предсказания за следващата година.

Източник: lupa.bg

 

Ванга предвещала истински ужас през 2023 г.