Сватбата между Евгени Генчев и Валерия Георгиева не само се отложи, тя просто няма да се състои. Връзката им приключи безславно, въпреки че те бяха единствената двойка, останала заедно след фиаското, наречено "Ергенът".

Както знаем, Виктор Стоянов и Виктория Капитонова просто спретнаха "служебна победа", без пръстен и любовни обещания, а Алек Младенов директно си би камшика и офейка от двете финалистки.

Само Евгени и Валерия действително се влюбиха във формата и издържаха заедно повече от година, може би година и половина дори, но ето че и тяхната приказка приключи. Преди дни Вал отпразнува рождения си ден в Гърция само с приятелки, сред които се появи и Айлин Бобева, а Генчо също е в южната ни съседка, но на различно място от бившата си изгора.

Двамата не се следват вече в мрежите, както досега, да не говорим за някакви общи снимки заедно - абсурд. Нещо повече - Георгиева признава, че подарява Евгени на всяка, която си го поиска и смята, че е "принцът от приказките".

"Търпях това една година, но той не се промени. Е, дотук бях. Която иска - моля, да си го взима! Но толкова стиснат мъж, толкова егоистичен, не бях срещала - още повече, че има пари, техните са фрашкани. Но това не е до пари, до характер е", разкрила Валерия пред приятелки.

Явно Генчев е чаровник, но себичен и огромна циция.

Източник: Crimesbg.com