Объркана история излезе връзката на втория ергенин Евгени Генчев и Валерия Георгиева. Вярно е, че от трите сезона на формата, само в техния случай пламна истинска искра и да, те бяха заедно близо две години.

До днес обаче, когато веганката призна от първо лице нещо, което мнозина вече не очакваха от нея. А именно, че е влязла в предаването за слава и да популяризира грижите за кучетата и веганския начин на хранене.

"Не влязох в "Ергенът", за да търся любов. Да, това е самата истина. Исках хората да разберат повече за каузите ми, защото това реалната мисия в моя живот и нищо друго не ме вълнува така, както темата за животните. Може и да не раждам деца, мога да осиновя. Но животните са ми приоритет и винаги ще бъдат на първо място. Който не може да го приеме, просто няма как да е част от живота ми. А личният ми такъв смятам да запазя само за себе си оттук нататък", заяви Вал.

Думите на Валерия сащисаха всички и да, очевидно показват, че двамата с пианиста са скъсали. Нещото, което най-много ги разделя е това, че Генчев иска да има не едно, а няколко деца, докато Валерия май изобщо не мисли за зачеване.

Като прибавим и факта, че Евгени не си пада по животните и ги приемаше само заради гаджето си, няма как да издържат дълго заедно.

Източник: Crimesbg.com