Любовта между Валерия Георгиева и Евгени Генчев е на косъм да се превърне във вражда, особено след като всеки от двамата изрази мнението си за другия. Първо обяснение защо не са заедно, даде пианистът, който на няколко пъти се ожалил пред приятели, че годеницата му е крайно студен човек.

Той смятал, че е такава заради камерите и предаването, но когато си останала същата и след имението в Бодрум, осъзнал, че е направил грешка. Генчо бил емоционален, топъл човек, който не си падал по постоянно поведение на "Ледената кралица".

Е, Валерия обаче му го върна, разкривайки какво тя не е харесала у него. Всъщност, това са две неща, като основното е мама Светла. Пианистът се влияел от мнението на майка си и дори и да не го показвал, това рефлектирало върху отношенията му с кучкарката.

А другият проблем бил, че според Валерия, Евгени е стиснат. Тя постоянно се жалела как не е дал и един лев за нейния кучешки приют, а отлично знаел, че тя се чуди откъде да вземе пари за него. Какво оставало да я заведе на почивка някъде, още повече в чужбина.

"По-голяма циция не съм виждала. Сори, но с такъв мъж няма как да бъда", казвала Вал.