Стотици потребители, да не кажем и хиляди, се юрнаха да съжаляват Генчо, както вече масово наричат Евгени Генчев. Умалителното към пианиста дойде от избора му на годеница в "Ергенът" и фактът, че позволи устатата веганка и кучкарка Валерия Георгиева да го прави на нищо пред хората.

Няма да припомняме цирка на рождения й ден, цялата страна го знае и още го коментира. Сега обаче дойде и новото 20, което хвърли всички в шах и ги накара да попитат директно плевенчанката: "Валерия, редовна ли си?!"...

Преди ден Георгиева отново се изказваше публично и заяви, че хората не са й интересни и дори не ги следва в мрежите. Тя следвала кучета и други животни и дори си... забележете... дори си пишела и си общувала с кучетата. Последните били от Япония.

След като усети каква глупост е изръсила и видя физиономиите и емотиконите пред себе си, Вал се коригира и уточни, че си кореспондира със собствениците на кучета, а не с животните, разбира се. Мнозина обаче я заподозряха, че всъщност в главата й може да се случва точно обратното.

Не е нужно да споменаваме, че Валерия не обели и думичка за Евгени, в когото уж беше адски влюбена. Все едно Генчев го няма и не е фактор в живота й.

Всъщност тези дни упорито се заговори същото, а именно, че двамата са скъсали, но все още не са го обявили публично.