Двамата не живеят заедно, както си обещаха по време на "Ергенът". Нещо повече - те дори не са в един и същи град, не са посещавали домовете си и се виждат чат-пат само в София. Е, заедно ли са изобщо още?! Това се питат фенове на Евгени Генчев и Валерия Георгиева, която благоволи да посети Пловдив само за концерта на пианиста.

Днес пък се появиха снимки, които категорично ошашавиха потребителите и за енти път доказаха, че вероятността Генчо и Вал да не са двойка, е огромна. Пианистът беше спипан не с кого да е, а с плейбоя на страната Благо Джизъса. Да, Благо Джизъса! Нерде Ямбол и нерде Стамбол, ама на - възпитаният и културен Евгени в една компания с него.

Валерия ли?!! Вижте с кого излиза Евгени Генчев, без да се крие! (СНИМКИ)

Заедно с тях са адреналинката Вики и мъжът й от "Един за друг" като четиримата явно са на някакво парти. Генчо е истински сладур - с весели дрешки и ухилен до уши, явно Валерия хич не му липсва. За Благой Георгиев няма какво да коментираме - белите зъби все са на показ.

"Ей, тоя Джизъса да не разврати момчето, че ще се чудим откъде му е дошло. Нищо чудно и Генчо да започне да сваля мацки така, както бившия на Златка Райкова. Ако съм на Валерия, след тази снимка такъв скандал ще му вдигна на Евгени, че ще ме помни. Ха да докаже, че не са отишли някъде да "чукнат" двамата после", пишат потребители в нета.