Страшен скандал е напът да се разгори след като плевенчани подшушнаха, че миловидната моделка Валерия Георгиева, която все още се води годеница на Евгени Генчев, има връзка с друг мъж.

И не, този мъж не е онова симпатично момче от снимките на рождения й ден - Николай Антонов, а мъж на средна възраст, който се казва Януш и е доволно богат. Връзката му с Георгиева не била от днес, а доста преди тя да влезе в риалити формата, разбира се.

"Защо не я попитате Валето кой е Януш и какво общо има с него?! Защото доста хора в Плевен знаят, че той й беше любовник и май все още е. Леко застаряващ, но богат, каквито ги има редовно при всяка нашенска моделка. С Валерия не е по-различно, освен факта, че тя е естествена като визия и не му мрънка на Янушчо за силикон и филъри", коментира източник от Плевен.

Дали това е така, или е измислица на някой завистник на Валерия, все ще узнаем някога. А иначе Януш е полско име и ако това е вярно, значи въпросният или е чужденец, или поне е от смесен брак.

Интересно, защото самата тя разказваше, че е нямала сериозно гадже преди "Ергенът", но пък пред родителите на Евгени Генчев изпадна в противоречие, заявявайки, че всички майки на гаджетата й досега много са я харесвали. Къде е истината?!