Моделката отново цъфна на поредния концерт на виртуоза в морската столица. Тя се щракна за спомен с почитателите на Евгени,  компания и правеше друга мома от шоуто – Джия. Хубавата защитничка на животните даже стискаше в ръце рози, а Евгени бе на сцената и акомпанира на Виктория Георгиева.

Валерия цъфна  на концерта на Евгени и във Варна (До кога ще ни сащисват, че са влюбени – Снимки)

Още от рано сутринта на предния ден той покани гостите и жителите на Варна да уважат самостоятелния му концерт. Но се видя, че все пак имаше празни места сред публиката.

Валерия цъфна  на концерта на Евгени и във Варна (До кога ще ни сащисват, че са влюбени – Снимки) - Снимка 2

Според слуховете, че двамата са скарани и разделени са плод на рекламен трик, както за концертите на пианиста, така и за новия кастинг на „Ергенът”, който набира участнички в момента. Снимките на новото романтично шоу ще стартират през септември, а през това време и няколко месеца след това Евгени и избраничката му ще трябва да го раздават като влюбвни, заради подписания  от тях договор.

Валерия цъфна  на концерта на Евгени и във Варна (До кога ще ни сащисват, че са влюбени – Снимки) - Снимка 3

Публиката отдавна усети, че двойката играе театър и в едно такова предаване по предварителен сценарий няма как да се случи такава страстна любов. Но пък двамата в момента  умело осребряват славата си, която получиха в шоуто и правят реклама на собствените си каузи.

Билетите в Летния театър в морската столица за концерта на виртуози стигнали до 140 лева, а Валето не спира да се снима с фенове и печели все повече последователи, които се кълнат, че обичат домашните любимци и са готови да ги защитават.