Валери Божинов от доста време си живее кротко и спокойно, защото сякаш всички, в това число и медиите, забравиха за него. Божинката може да бичи айляк и да бъде с която си иска жена, без да го е страх, че ще цъфне в заглавие на светските сайтове като колегата си Благой Георгиев.

Е, щастието му обаче не трая дълго, защото миналата вечер името му отново бе оповестено публично и то в националния ефир. Направи го Сашо Кадиев в новия сезон на предаването си "Кой да знае" и, разбира се, сещането за Валерката хич не беше за добро.

Макар и не със зло сърце, Кадиев си направи такава шега с Божинов, че последният отново стана за резил на всички. Мамин Сашко заяви, че не кани Валери Божинов в предаването, защото тук не им трябвали енциклопедични знания, а логическо мислене.

"Затова и Валери не го каним. Защото, когато човек знае какво му е, но само аз си знам какво ми е", захили се Кадиев, но сме сигурни, че на футболиста едва ли ще му е до смях. Защото от години цялата страна го майтапи за липсата му на интелект и дори изникнаха куп страници с мемета и с измислени цитати от Божинката. Който иначе има добро сърце.

Източник: Crimesbg.com