Валентин Кулагин скочи срещу медиите и злите езици!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин от известно време се подвизава в Дубай, но не спира да следи публикациите за себе си в родните медии. Именно те го накараха носкоро да изригне и да избълва това, което в момента четете. Предаваме думите му без редакторска намеса: [caption id="attachment_586601" align="aligncenter" width="300"]Кулагин Кулагин отново нахрани медиите[/caption]

"Изглежда трябва да дам публично обяснение относно решенията, които вземам в живота си и най-вече - пътуванията ми. Сайтовете продължават да пишат глупости, с които всяват смут сред клиентките ми в България и най-вече абитуриентките ми, които с трепет очакват срещата ни.

Среща, която искам да поясня, че 100% ще се състои. Психиката им не е толкова стабилна, колкото на изстрадал журналист, който бачка за една баничка с боза на ден, така че драги драскачи - пийте си бозата и пишете за чалга певиците и плеймейтки, които ви плащат по 400 лв. С мен, гримьора - не се занимавайте. Нали не съм вип?! Нищо, че харча повече пари от всичките ви звездни клиентки - к*. Ок, ето и "кратък" брифинг! 1. В Дубай съм от почти 3 месеца, а не от 1. 2. Живея в Дубай всяка зима от 4 години насам. Това че не пусках снимки до този момент и считам за излишно като цяло да демонстрирам и дразня с по-висок стандарт на живот, не означава, че сега откривам нови хоризонти. Посещавам този град, откакто нямаше жени таксиметрови шофьори и не можеше да се провеждат дори интернет разговори.

3. Не очаквайте и да почна да пускам по 10 снимки на ден, като някой смешен турист, пред бурж калифа и фонтаните. Аз живея тук в 5 старс бюлдингс и вили на топ места, не съм дошъл за 5 дни в мизерен 3 звезден хотел.

4. Живея и Работя тук, всяка година, като тази година точно работя най-малко, защото напуснах салона, в който работя и вече съм фрилансър. А и мога да си позволя да работя, когато си пожелая. Имам и други финансови ПОТОЦИ. Никога не съм бил гримьор, за да се изхранвам. А защото не мога да живея без идеята да правя света по-красив и да карам жените да се чувстват още по-добре в него. Това е и огромната разлика между мен и останалите гримьори. Аз обичам това което правя, не го правя рутинно и по задължение. 5. Никога не съм казвал, че ще се местя за постоянно в Дубай или че ще оставам да живея в Дубай. UAE не е моята държава, нито Дубай града, в който бих искал да остана перманентно. Като цяло не мисля, че изобщо мога да живея на едно място. Всяка култура и всяко място ми дават емоция, която ми липсва пък на друго. Няма места взаимоизключващи се. Само допълващи ме. Затова ще продължа да пътувам. Пътувам и на други места, които не съм обявявал. Не съм и длъжен. 6. Записвам и продължавам да записвам часове за целия м.май. Всички абитуриентки и булки ще бъдат гримирани лично от мен. Както винаги досега. Не знам на кой сте попадали в България, но аз не съм като тези, които са ви подвеждали. Нямам булка или абитуриентка оставена без грим в практиката си.

7. Не всеки, който ходи в Дубай е проститутка. Нищо, че вие само такива познавате и такова ви е обкръжението в България. Някои от нас си имат и професия, и талант, и те са високо оценени не само в Дубай, а и навсякъде по света. Мога да живея и работя, в който си поискам град в света. Само си буквам билет, джапанките в сака и тръгвам.

8. Всички мръсни продажници - е*ете си майката!!!", изригна Валентин Кулагин.