Във „Фермата“ е напът да се разрази содомия, ако една от козите продължава с нежните си ласки към ратайката Аксения. Тази седмица на младата жена от Поморие се падна редът да се грижи за животните в стопанството. Чифтокопитният бозайник си падна по красавицата в риалитито, която не дава вид да е отвратена от животинските ласки.

Времето преди слънцето да изгрее, щом домакинята от Поморие влезе в обора с намерение да издои козите, една от тях веднага чучна до нея и изрази интимната си офанзива. Животното подуши врата на Аксиния и нежно близна кожата й. След като риалити героинята не обърна внимание на тези ласки, козата свойски я облиза с език по лицето.

В Содом ли се превръща "Фермата"?

Аксения се опита словесно да осуети близането, но ситуацията само стана по-комична. Козата въобще не се подчини на командите й и риалити героинята даде вид, че се оплаква от нея. Въпреки смущаващите отношения с любвеобилната коза, приличащи на порока в Содом, фермерката се справя отлично със стопанската работа. Тя дои повече мляко дори от мъжете ратаи. Това е интересна градация, тъй като ако се върнем само 4 седмици назад, риалити героинята влизаше в обора със сълзи на очи, отвратена от селската работа. След като вече не е новобранец в стопанството, сега хубавицата е станала по-чевръста и фермерската работа й идва отръки.

Източник: „Уикенд

В Содом ли се превръща "Фермата"? - Снимка 2