Нервите на Светлана Гущерова явно не са издържали и в един момент са "дали накъсо", разкриха, почти ужасени, близки до нея и Християн Гущеров. Казваме почти ужасени, защото отдавна е ясно, че свекърът на плеймейтката - Добромир Гущеров не я понася и не иска да я види на снимка, а сега, след тази й изцепка, не смеем да си представим.

Очевидно Светлана е изпаднала в някакво състояние на временна невменяемост, защото нарекла съпругата на Добромир Гущеров - Диана Русанова "дърта вещица", която му правела магии и искала всички пари само за себе си и дъщеря си...

Както знаем, Добромир Гущеров се запозна и влюби в Диана, която бе сервитьорка по онова време. Точно за това се хванала в отчаянието си Светлана, която била убедена и разправяла пред приятелки, че ако не била Диана, която промивала мозъка на свекър й, сега щели да са щастливи с него и той да се радва на внуците.

"Светлето явно не може да проумее, че не Диана й е виновна, нито ретроградният Меркурий, а самата тя и миналото, което цяла България знае. Футболни отбори я прекарваха, но сега свекър й трябва да е особено горд с нея, така ли?! Ама че тъпотия", коментират източниците.