Все повече независими един от друг източници твърдят, че на звездния небосклон на Холивуд е изгряла нова светска двойка. Става дума за актьора Тимъти Шаламе и американската тв звезда и модел Кайли Дженър. Според различни американски медии двамата поддържат връзка от началото на годината и досега всичко върви по мед и масло. След като посрещнали заедно Новогодишната нощ, Кайли и Тимъти отпрашли на почивка на островите Търкс и Кайкос в Атлантическия океан.

Изданието „Ентъртейнмънт уийкли“ твърди, че 25-годишната гъзорана от клана Кардашиян и 27-годишният номиниран за Оскар актьор се срещат, но без сериозен ангажимент.

„Те поддържат връзката си неангажираща към момента. Кайли по-скоро се забавлява и се е оставила на естествения ход на нещата, за да види докъде ще стигнат отношенията им“ – споделят близки до сестрата на Ким Кардашиян.

„Компанията на Тимъти е забавна за Кайли и тя се чувства много по-различно от предишните си връзки“ – твърди още информаторът.

В Холивуд изгря новата светска двойка – Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Към момента нито Кайли Дженър, нито Тимъти Шаламе са признали официално за връзката си. Дамата има вече две деца от рапъра Травис Скот, а личният живот на актьора пък е забулен в тайнственост.

„Досега не са го виждали да излиза с други звездни дами или господа“ – пишат многозначително таблоидите зад Океана.

Източник: „Уикенд“