В ефира на предаването "Търси се", радио водещият Симеон Колев проговори за живота си така, както не го е правил досега. Той говори за двете жени, едната от които го нарани жестоко и другата, която го "възкреси". Разбира се, става дума за бившата му Мариана Векилска и новата любов Детелина - дори името й било като знак - като четирилистна детелина за щастие.

Колев разказа, че Мариана го напуснала без "предизвестие", просто един ден станали и тя му заявила, че е дотук. "Мариана не е лош човек, но е огън жена и винаги следва само сърцето си. Да, не ми беше леко. Толкова не ми беше леко, че се сринах и трябваше да тръгна на психиатър, за да успея да се събера", разказа Симеон Колев.

Той останал сам със сина им, който бил още малък и трябвало да се грижи едновременно и за него, и за разбитото си сърце. Но се радва, че е успял да изплува от тинята, в която много хора остават заклещени за цял живот.

"Преди три години ми се случи и чудото - срещнах своята Детелина, която и до днес имам за подарък от Бог. Тя ми показа живота по един по-различен и по-светъл начин и сега мога да заявя, че този Симо не е онзи Симо отпреди. Щастлив съм и знам, че всичко, което се случи, е било за добро. Не бих променил нищо", заяви той.

Любопитно е как е приела това интервю самата Мариана Векилска, но надали й е станало приятно.

Източник: Crimesbg.com