През лятото Есил Дюран ще навърши 55 години, но продължава да изглежда чудесно, а причината, според нея, не е в пластиките или поддръжките, макар и те да са от значение. Причината е в начина й на мислене и животът, който сама се стреми да води.

Днес в ефир певицата отправи директно послание към жените, без да й дреме дали някой ще се засегне, или ще я прати на майната й. Дюран ясно и твърдо прикани дамите да убият лелята в себе си.

"Убийте тази леля! Тя не ви е нужна, тя ви задушава и ви превръща в скучна, сива и забита женичка. Всяка жена в един момент от живота си трябва да се пребори с тази леля, която се появява някъде средно между 38 и 42 години, и започва да те "ръчка".

Така, ако не й се опъне, жената започва да прави баници, да си седи у дома по пеньоар, чехли и ролки, да забравя що е то грим и прическа, да се отказва от сладостите на живота като цяло. И в един момент разбира, че лелята е убила момичето, но е твърде късно.

Разберете, че нито мъжете ви искат лели, нито децата ви имат нужда от лели, а още по-малко вие", категорична е Есил Дюран, която смята, че тъкмо така е запазила страстта и огъня в брака си с дългогодишния си съпруг Борис. Като се грижи за дома си, разбира се, но още повече за самата себе си.

Източник: Crimesbg.com