Край! Дотук беше с миловидното и нежно лице на Десислава. Ангелогласната изпълнителка се показа на снимка, която меко казано ужаси потребителите в нета. Не знаем дали Деси се харесва в този си нов вид, за който очевидно е броила бая пари, но феновете й са в потрес.

Вместо Десислава, сякаш гледаме Мортиша Адамс - лицето й е така изпънато, може би е правила някакъв калпав лифтинг, че изглежда като на мумия. Не е ясно и какво си е слагала в бузите или скулите, но погледната в анфас, устата й стои като тази на Жокера. Абе, гледката е страшна, дори овалът й е различен от нейния и е някак остър, изкуствен, плашеш.

УЖАСЯВАЩО! Край с лицето на миловидната Десислава, пред нас е Мортиша Адамс! (какво й причиниха - СНИМКИ)

Певицата е сменила и цвета на косата си като вече не е руса, а брюнетка, зализана при това. Както и да го погледнем, картинката е шок, та и ужас. Фенове се надяват и дори се молят това да не е постоянен резултат от пластични интервенции, а да е просто игра на Десито с филтрите и фотошопа.

"И тогава ще я обявим за неадекватна, че се е харесала и има смелостта да се пусне в тоя вид, но поне ще имаме надежда да я видим отново нормална. Защо откачиха тия жени и защо се правят на Годзили масово, ей това не е ясно. Това е някакво психично заболяване, бате", коментират потребители.

Но Десислава явно се харесва и се счита за първа 'убавица на тази снимка.