Всички си мислим, че мутренските години са вече в миналото, но явно не е точно така. В това обаче се убеди лично известна наша поп фолк певица, да не кажем и легенда от зората на чалгата. Ако помните култовия дует - Марко и Снежина - е, говорим точно за Снежина, която бе пребита преди дни в столично заведение.

Самата тя разказа за ужаса си и заяви, че и през мутренските времена, когато е пяла на кого ли не, не й се е случвало нещо подобно. Оказа се, че тя е била бита не от друг, а от управителя на заведението, в което е пяла по покана на неин близък човек.

Ужас: Жестоко пребиха известна наша чалга певица, шокът е огромен! (СНИМКИ)

Случката се разиграва в района на квартал "Захарна фабрика", а компанията се събрала да празнува важен повод. Тогава близкият на Снежина й дръннал един телефон с молба да отиде и да им попее, ако е свободна и тя склонила.

Изведнъж, в края на вечерта, управителят ей така се хвърлил върху нея с обиди и заплахи, настоявайки да му даде 2000 лева. "Давай ми парите, че ще те заколя", крещял онзи в лицето й, а миг по-късно вече я налагал с юмруци.

Снежина е прекарала часове наред в полицията, където е дала подробни обяснения за нападението на мъжа на име Манол и заяви, че ще го съди. "Добре, че беше жена му, която се хвърли да го обуздава, иначе не знам, щеше да ме премаже", потресена е Снежина.