Кончината на последния съветски президент - Михаил Горбачов разбуни духовете в мрежата. В рамките на три дни (колкото знаем трае всяко "чудо") мало и голямо, куцо и сакато се изреди да пише, да си спомня, да разсъждава и философства около личността на Михаил Сергеевич.

Разбира се, не пропуснаха да се изявят и да напомнят за себе си и отдавна забравени от народа гърли като някогашната хореографка на Слави Трифонов и шефка на балета в шоуто му - Галя (или Галя от "Сатен", както беше популярна).

Сещате се колко време е минало оттогава и че балетът отдавна е в историята, сменен от последвалия го "Магаданс". Галето също отиде в нафталина, но ето, че пак си направи реклама.

Тя издири снимка от гостуването на Михаил Горбачов при Слави и моментално я бухна в мрежата, та да се похвали, че и тя се е отърквала в световни личности.

"Още тогава научих, че колкото по-голям реално е един човек, толкова е по-естествен и скромен. Надути и претенциозни са само новоизлюпените "звездички", които няма да са никой след годинка-две", написа Галя от "Сатен".

Както знаем, самата тя отдавна вече не е в светското пространство като обаче твърди, че това е по нейно желание. Колко е така наистина, това е отделен въпрос.