Светлана Гущерова и Християн Гущеров са откачили тотално, потресени коментират потребители в мрежата и не крият, че са в шок. Причината е находка от дома на известното семейство, която за мнозина изглежда хем налудна, хем зловеща.

Защо ли?! Ами ето вижте защо - в къщата на фамилия Гущерови, на почит и почти навсякъде "лазят"... гущери. Да, това не е фотошоп, нито колаж, а самата реалност от дома на Светлето и нейния Мечо. Гущер до гущер и между тях още един гущер...

Ужас в дома на Светлана и Християн Гущерови: Това не може да е истина! (СНИМКИ)

Огромен гущер в рамка виси над телевизора на стената, а на един от рафтовете са наредени няколко малки гущерчета. Фигурките са разпрострени навсякъде из къщата и сме убедени, че Гущерови имат солидно количество гущери и в спалнята си.

Ужас в дома на Светлана и Християн Гущерови: Това не може да е истина! (СНИМКИ) - Снимка 2

Със сигурност гущерът означава нещо за тях и смятат, че им носи я късмет, я здраве, я просперитет, но чак такава мания е леко абсурдна, смятат потребители.

"Тия хептен са изтрещели. И какво като са се "огущерили" до зъби - да не би Християнчо да е спрял да овиква и да шамари Светлана, или пък тя изведнъж рязко да е станала по-умна", хилят се в нета. От което, разбира се, не очакваме Светлана и мъжът й да се осъзнаят и да престанат с гущеросъбирането.

Източник: Crimesbg.com