Мария от години се напъва да минава за красавица, джобно гадже, готино миньонче и прочие дивотии, на които напоследък си вярва само тя. Фактът, че джуките й още малко и ще се пръснат от силикон (тя ги наду преди години и постави силикон, вместо хиалурон, което й донесе доста неприятности), я прави красива само в нейните очи.

Днешната й снимка обаче разбуни духовете в нета и буквално ужаси потребителите, които се заклеха, че хукват да си леят куршум. На фотото Мара Отварачката е заснета в профил, който профил не прилича на човешки. Да си го кажем откровено - мяза на извънземно и това е масовото мнение за нея.

УЖАС: Последната снимка на Мария взриви мрежата, лицето й е обезобразено тотално! (не прилича на човек - ФОТО)

Погледнете само пропорциите в лицето на Мария, или по-скоро липсата на такива, за да разберете за какво говорим. Брадичката й и линията на челюстта са потресаващи - нетипични са за реален човек. Да не говорим за човката й в профил, защото това не е уста, а човка на патица. Съчетано с носа и всичко останало, видът на Мария стряска.

Ясно е, че в снимката има голямо количество фотошоп и филтри, а мнозина се надяват кошмарният й изглед да се дължи на тях, а не на реална промяна на лицето в клиника за красота.

"Ако го е направила това по себе си наистина, то горката... Гаргите ще има да плаши, камо ли хората. Абе, да я турят на една нива като плашило - не само ще я оварди, ами и ланшната реколта ще върне", коментират зевзеци.