Безспорно Виктория Асенова или просто Цър Пър, както я нарече Христиана Манова, е най-обсъжданата участничка в "Ергенът" този сезон. За жалост обаче, не с добро. Виктория е сред най-мразените от зрителите моми, а причината за това е в самата нея и злобата, която бълва на талази.

Вчера всички чухме как тя на няколко пъти пожела на Катето да падне от хеликоптера и да се удави в морето, само защото се забави на срещата си с Алек - среща, поискана лично от него.

Цър Пър обаче не спира да налита на ергена и да го играе супер убедена в силата и прелестта си пред останалите. Нищо, че рева, когато Алек не покани нея на първа индивидуална среща... Този рев обаче беше нищо, в сравнение с шока, който й предизвика самият ерген, когато... когато Виктория се опита да го целуне, а той се отдръпна.

Това стана, докато бяха на разговор на пейката, по време на вечерния коктейл. Младенов прегърна Цър Пър отнемай къде, преди да я отведе при останалите, а тя доближи лицето си към неговото и видимо се приготви за целувка по устните - нещо, което бе забелязано от почти всички зрители.

Но уви - Алек не само не я целуна, но и се отдръпна като погнусен, което е зверска обида за всяка жена.

Източник: Crimesbg.com