Той буквално няма представа откъде му дойде това на главата. И то сега, когато би трябвало да е най-щастлив, заради раждането на първородното си дете, на което спокойно да се радва. Иво Аръков обаче е в шок и сподели за неочакваната си беда в нета.

Всичко става преди ден, когато той пътува за представление в Пазарджик. По пътя, на магистралата, изненадващо го спират полицаи за проверка и... без да кажат и дума, си разменят няколко думи, проверяват още нещо и му свалят регистрационния номер на колата.

Ужас! Не можа да се порадва на бебето: Голяма беда застигна Иво Аръков! (СНИМКИ)

Иво остава на пътя, без кола, без начин да се придвижи, просто наникъде, в нищото. Той споделя, че няма представа защо полицаите са направили това с номера му, още повече, че не е човек с провинения, досиета и прочие.

Все пак актьорът опита да прояви чувство за хумор пред феновете си и заяви, че полицаите вероятно са му се обидили затова, че не им е дал специална покана за спектакъла в Пазарджик.

"Искаха хората да гледат театъра, ама аз им викам да си купят билети като всички останали. Явно ми се разсърдиха, че нямам ВИП-покани за тях и ей на - останах без номерче. Но нищо, все още се намират добри и любезни хора, които взимат стопаджии в колата си", разказва Иво Аръков.

Тепърва обаче ще има още ред главоблъсканици по сваления номер и претенциите, които не знае дори какви са.