Участничките в "Ергенът" тази година търпят много повече подигравки от всички останали моми през отминалите сезони на формата. Но и кастингът буквално "изби рибата", по-неподходящи персонажи не можеха да изберат...

След като Христиана Манова бе сравнена с пияница, Виктория Асенова получи прякора Цър Пър, а Магдалена Томова е сравнявана с кон, днес още една от така наречените красавици получи своя прякор, от който със сигурност й е призляло.

Става дума за украинката Мария Чекмарьова, която се държи като разгонена крава и не може да дочака сгоден момент да навре целия си език в устата на Алек Младенов. Тя изобщо не го бави и не го оставя да поеме инициатива - то не е близане на пръсти, то не е коляно в пакета му, то не е чудо...

Мария определено се има за красива и гореща жена, но в една от групите за "Ергенът" 3 в мрежата, която е побрала около 15 000 души засега, Чекмарьова получи своя прякор. А той е... Мистър Бийн.

"Абе, не ви ли прилича на Мистър Бийн в лицето тая?! Едно към едно му е - женски двойник", пише мъж, а отдолу мнозина реагират утвърдително, а други го молят да не обижда горкия Бийн.

Тепърва ще има да видим още много гаври на гърба на участничките, хората в нета нямат спирачки...

Източник: Crimesbg.com