Миньончето Мария втрещи потребилите в нета със снимки без филтри. Въпреки че пак са пипнати, иначе тя нямаше да посмее да си ги сложи на стената, на тях ясно си личи това, което досега оставаше скрито. А именно - времето.

Както се казва, то не прощава на никого, но с Мария май се е разбързало. Певачката още няма 45 години, а шията и ръцете й са като на 55-годишна, коментираха потресени потребители в нета. За това със сигурност допринася и фактът, че тя е много кльощава и няма какво да "изпълва" кожата й отвътре. Която, на практика, все повече заприличва на костенурска.

Ужас: Мария едва прехвърли 40-те, а извади шия и ръце на костенурка! (СНИМКИ без филтри)

"Стига бе, хора, погледнете й шията само! А ръцете?! Че то е страшно. И двете са едни такива съсухрени, жилести, сухи, също като на старица. Дори и към лицето й отива вече, по долната челюст си личи", коментират мацки в мрежата, защото мъжете определено не са чак дотам добре запознати с темата за младостта и първите признаци на стареенето.

Ужас: Мария едва прехвърли 40-те, а извади шия и ръце на костенурка! (СНИМКИ без филтри) - Снимка 2

А други не смеят и да си представят какво ще представлява Мара Отварачката съвсем отблизо, без грим и без целия този фотошоп, който побърка света и хората вече ги е срам от истинските им мутри.

"А уж чалгарките постоянно се фукат, че ходят на процедури. Егати процедурите", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com