Две от тризначките просят в Лондон, не подхващат работа!

Две от тризначките - Надежда и Вяра, потресоха с външния си вид. Бившите риалити героини не спират да заливат мрежата със селфита, но вместо овации, отнасят доста критика. [caption id="attachment_674127" align="aligncenter" width="223"]тризначките Двете от тризначките водят супер празен живот[/caption]

Хоуп и Фейт, както настояват да се наричат новоизлюпените „англичанки”, са се превърнали сякаш в сестри на Баба Яга. На по-далечните кадри положението е поносимо, но в близък план може да сънуваш кошмари след като си видял фотосите им.

Блондинките се едва на 36 лазарника, но изглеждат поне с 10 години по-възрастни. Лицата на момите от Благоевград са изпити и осеяни с бръчки. Хоуп и Фейт живеят от няколко години във Великобритания, като се държат сякаш са наследнички на Кралицата. Те не работят, защото няма достойна за тях работа. Благоевградските тризначки, познати на цяла България като Триглавата ламя от „Биг брадър", живеят от просия и не спират да се жалват, че нямат пари. Но на снимки са издокарани с нови дрехи на „Келвин Клайн”, „Найк” и „Адидас”, чиито одежди никак не са евтини за безработни. „Живеем с 50 пауна на седмица, едва свързваме двата края”, жалва се бившата брадърка, издокарана в маркови одежди и се надява някой будала да й изпрати пари. Тя дори предоставя банкова сметка, където могат да й преведат паунди, долари и левове. Мързеланите не желаят да се хванат на работа, защото живеят от подаянията на жалостиви хора, пише вестник "Уикенд". Надежда Хоуп не крие, че благодарение на мъже се облича в скъпи дрехи. Македонките по цял ден седят около скъпите магазини в Лондон и чакат богаташи, които да се излъжат да им купят маратонки за 80 паунда, като пише самата Надка, оправдавайки се, че марковите обувки били със 70% намаление. Част от почитатели на блондинките дори изказват съмнения, че Хоуп и Фейт си лягат с мъже за пари и срещу маркови парцалки. Разбира се, коментарите, които не допадат на блондинките се трият на момента. „Много хора им подадоха ръка и им предложиха работа, но тях все не ги устройва. Просто ги мързи и предпочитат да кръстосват лондонските улици и да просят пари от хората, после защо България има лоша слава...”, пише млада жена под публикация на една от тризначките в социалната мрежа. Припомняме, че сестрата на Надежда и Вяра - Любов Станчева, която също живее в Англия, поддържа добър стандарт на живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал, където отглежда дъщеричката си заедно с половинката си. И всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си.