Жени Живкова е направила нещо ужасно с лицето си!

Модният дизайнер Жени Живкова е прекалила с разкрасителните процедури, става ясно от последните й медийни изяви. Лицето й е станало направо неузнаваемо. [caption id="attachment_644506" align="aligncenter" width="223"]Жени Живкова Жени Живкова не прилича на себе си от филъри и ботокс[/caption]

54-годишната дама, която е внучка на Тодор Живков се появи в студиото на „Тази неделя” по Би Ти Ви видимо подпухнала от корекции. Устните й бяха уголемени и наподобяваха патешка човка, а попълването на бръчките й с ботокс правеше лицето й каменно.

Някои дори направиха паралел Щерката на Людмила Живкова е направила интервенцията още в началото на лятото, малко след като бе облекчено извънредното положение у нас заради Ковид-19, научи вестник „Уикенд”. Процедурата е извършена в столична клиника. В предаването на Би Ти Ви Жени откровено призна, че популярната й фамилия й е помагала в кариерата й на дизайнер след промените, защото привличало вниманието. Тя коментира приятелството си с премиера Бойко Борисов и разкри, че го нарича Бойко, защото се познавали от дълги години, когато той бе бодигард на дядо й. Въпреки сериозността на темата, зрителите обърнаха по-голямо внимание на външния й вид и изразиха недоумението си от интервенциите й в социалните мрежи. „Мислех я за по-сериозна жена” и „На какво е заприличала?”, негодуваха зрители на сутрешното предаване.