В същински ступор изпаднаха не само близките хора, но и почитателите на чаровната Деси Стоянова. Водещата на "Преди обед" бе една от малкото, които можеха да се похвалят с наистина стабилен и щастлив брачен живот. Тя и мъжът й - Велислав Русев са заедно от повече от 20 лета, а Деси не спираше да повтаря колко се обичат и как са благословени с тази любов...

Е, това бе доскоро. От 20 март насам - може да се види документирано на всички снимки с Деси от предаването й по Би Ти Ви, тя изхвърли брачната си халка. Просто я няма. Нито веднъж не се е появила на ръката й.

В това нямаше да има нищо странно, ако Деси Стоянова не бе така вярна на брачната клетва и институция и не бе носила халката си постоянно през всички тези години. Тя не я сваляше и за минута като нямаше значение дали ще я снимат за предаване, или за каквато и да било фотосесия - не! Халката бе на ръката й и това бе закон!

От 20 март обаче не само нея я няма на пръста й, но и мъжът й го няма в профила й. Деси редовно пускаше снимки от техните почивки, от празници и прочие, но от месеци Русев не фигурира в нито един неин пост.

Нещо повече - на рождения си ден тя бе само в компанията на свои колежки и приятелки, от Велислав нямаше и следа. Не е ясно какво се случва между двамата, но почитатели на Деси стискат палци за едно - и мъжа й да не го е ударил вторият пубертет и да не й е кръшнал с някоя бръмчалка.

Източник: Уикенд