Братът на известния наш актьор Тодор Дърлянов, който влезе в ролята на Тео от хитовия сериал на Би Ти Ви „Седем часа разлика“ – Георги Дърлянов, е в кома.

Към днешна дата Тодор играе в пловдивския Драматичен театър. От близкото му обкръжение го описват като изключително образован и възпитан млад мъж.

Брат му Георги пък е едно от знаковите имена в ъндърграунд средите на Поморие. Георги Дърлянов изпаднал в тежката кома заради употреба на фитнес субстанция от рода на стромба, отбелязва бургаският сайт „Флагман“

33-годишният Георги Дърлянов е открит в безпомощно състояние на пода в апартамента му. Той е бил намерен от баща си, но поне денонощие, след като изгубил връзка с него. По всяка вероятност са изминали поне 12 часа от получаването на инсулта до намирането му.

Младият мъж е откаран в бургаската многопрофилна болница по спешност, където в продължение на две седмици се лута между живота и смъртта. Според неофициално потвърдена информация до момента, той се е събудил преди ден, но състоянието му остава влошено. След получения тежък инсулт, медиите отбелязват, че му предстои дълго възстановяване, ако изобщо успее да се възстанови изцяло.

Местните хора определят Георги, който няма нищо общо с брат си Тодор, като „Поморийският Семерджиев“.
Източник: show.blitz.bg

Ужас! Братът на известен наш актьор е в кома заради…