Ергенката Виктория Асенова нагорещи мрежата със снимки дибидюс. Е, не баш дибидюс, но почти. Цър Пър, както я нарече Християна Манова в "Ергенът" с Алек Младенов, си показа най-вече задницата, която, признаваме, изглежда чудесно.

Всъщност Викито е толкова слаба, че отпред гледката не е кой знае каква при все, че е доста плоска. Тя обаче няма намерение да си поставя силиконови любеници като повечето кифли, за което я поздравяваме. Асенова разчита на интелекта си и на собствения си чар, какъвто определено има и е в пъти по-голям от този на половината й "колежки" от формата.

За щастие можем да кажем, че Виктория вече е добре. Наскоро тя се показа от болничната стая, където беше на системи, но не уточни за какъв точно проблем е там. Явно обаче всичко се е развило успешно и още щом са я изписали, тя е хукнала към морето.

Цър Пър си избра Гърция пред родното море, а в момента се намира близо до Халкидики. Видно е, че фотосите й не са селфита и са правени от втори човек, но дали той е мъж, или нейна приятелка, още не се знае.

Асенова не е обявила и дали е срещнала мечтаната си половинка. Едно обаче е сигурно и то е, че отдавна е забравила чувствата си към инфантилния и нерешителен Алек Младенов.

Източник: Crimesbg.com