Когато си повече от влюбена и си на косъм от сватбата, мечтаеш за деца, макар да си минала 40-те и изведнъж всичко рязко се срине, няма жена, която да не изпадне в криза. Анелия не е изключение, а предателството на годеника й Любомир Захаринов я съсипа.

Нито славата, нито парите, нито успехите бяха в състояние да успокоят певицата в последните месеци, но тя положи наистина неимоверни усилия. И тъкмо, когато близките до нея хора започнаха да се радват, че е напът да преодолее раздялата и факта, че Захаринов не е нищо повече от обикновен к*рвар, тя получила страшен шамар.

Преди дни Анелия разбрала, че бившият й си има нова. Не просто поредната пача за една нощ, която ще оправи и ще зареже, а такава, с която бил вече няколко седмици. За него това си е постижение, няма шест-пет...

Въпросната гърла, разбира се, не можела да се сравнява с Анелия - биела я само по възраст, защото е доста по-млада. "Нито акъл, нито излъчване, нищо. Тая наистина прилича на някоя треторазрядна фръцла, която сме сигурни, че Любомир ще зареже съвсем скоро, но Анелия я заболя, защото разбра, че все пак двамата са излизали доста пъти и явно с нещо го държи", коментират източниците.

Според тях "нещото" е единствено в кревата, но певицата няма как да се отърве от ревността, която я е заляла.

Източник: Crimesbg.com