Рядко се среща друга двойка като Мария и Мирослав Соколов, поне не и в публичното ни пространство, сред така наречените "звезди". То пък едни звезди... мани бегай! И по време на брака си с Християн Гущеров Мара Отварачката не беше унижавана така - Миро Дзвера я обижда, овиква я, бие я, а тя търпи. Че и се радва - бурна била любовта им, вика... И парична, най-вече.

Това призна скандално и самият Мирослав, разкриха близки до него хора. В събота вечер нашият се накъртил яко, същински донски казак, и започнал да се хвали с женичката си в нощния клуб, където купонясвали.

Дзвера бил поднасян от пияни авери заради Мария, които го бъзикали и подпитвали как е в леглото, прави ли го мъж под чехъл и прочие брътвежи на наквасени бараби.

"Чехъл ли?! Ха-ха-ха... По корем ми лази и краката ми целува, само пари да знае, че ще й дам. Хванал съм й цаката отдавна, хич не е сложна. Знае ли, че ще играе парата, всичко прощава. Друга да й доведа у нас и да я тръшна в кревата, пак ще ме гледа като куче, щото после, нали... с метрото ще се вози", хилел се Миро.

Което всъщност потвърди и разказите на Християн Гущеров навремето, че Мария е готова на всичко за луксозен живот.

Източник: Crimesbg.com