Чаровният кулинар Ути Бъчваров можеше днес да не е сред живите. Само чудо го спаси от гибел, както разказва самият той, още ужасен от случилото се. И не спира да благодари на Бог и на хората, които са му помогнали.

Ути Бъчваров на косъм от смъртта, едва го спасиха! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ и подробности)

Всичко се развива мълниеносно, докато кулинарят бил за риба - едно от многото му хобита. Докато си ловял, надигнал чашата със студена бира, да да отпие, но не погледнал вътре. Оказало се, че там се е настанила оса, която мигом го ужилва жестоко по устата.

Оттам нататък всичко става за секунди - устата и цялото лице на Ути се подуват и отичат, а той буквално се задушава и не може да диша.

"Слава на Бога, че имах приятели до мен и слава на Бога, че успяха страшно бързо да намерят лекар, който веднага ми би инжекция. Развил съм тежка алергична реакция, за която даже не подозирах. Но съм прекарал и К19, а след него хората получават алергии, за които преди са нямали представа, затова внимавайте", съветва Бъчваров.

Ути предупреждава и да не се тръгва никъде сред природата без аптечка и всички нужни консумативи, защото особено осите през есента ставали много злобни и раздразнителни.