Сури Круз навърши 18 години на 18 април. От тях повече от 12 тя не общува с известния си баща. Но когато Сури се роди, Том обожаваше бебето. Щастливият родител не криеше дъщеря си от обществеността и от първите години от живота й често я вземаше със себе си на обществени събития.

Тогава изглеждаше, че Сури ще я сполети типичната съдба на децата на големите знаменитости. След като придобиха популярност в ранна възраст благодарение на видни роднини, те избират кариера в шоубизнеса и продължават работата на родителите си. Но нещата се развиха по съвсем друг начин за Сури.

След скандалната раздяла на родителите си, момичето изчезна за дълго време от публичното пространство. Папараците понякога успяха да снимат Сури с майка й, актрисата Кейти Холмс. Но в същото време тя даде да се разбере на всички: след раздялата с Круз позицията й за отглеждането на дъщеря й се промени. И тъй като сега само тя е отговорна за Сури, тя решава.

В същото време е изненадващо, че Том буквално загуби всякакъв интерес към дъщеря си за един ден. Един от най-богатите актьори в Холивуд не плаща издръжка за деца. Кейти Холмс съди Том за плащания няколко години, но мъжът отказва да осигури издръжката на наследницата си. Любимата на татко, загубила любовта на родителя си, вероятно все още е чувствителна към тази ситуация. Освен това Том живее в същия град като Сури, но не я вижда.

Според близки до актьора причината за поведението му е страстта му към ученията на сциентолозите. Но Сури явно не е по-добре, защото Круз я размени за една от най-влиятелните секти в Съединените щати. Навръх 18-ия й рожден ден папараците снимат момичето, докато пазарува. Рожденичката купуваше цветя от магазин. На снимката Сури просто сияе, но Том не беше до нея

Кейти Холмс неведнъж е казвала в интервюта, че раздялата с Круз е едно от най-трудните преживявания в живота на семейството й. Сури много прилича на баща си по характер и той й липсва, но актьорът не изпитва бащински чувства към момичето.

Източник: Wday.ru