Минало свършено - това може да се каже за богатия урожай от мъже, с който Моника Валериева се фукаше навремето. И то бая навремето, защото малкото й слава беше покрай аферата й с Валери Божинов, от която, сещате се, много вода изтече.

После Мона се опита да "пробие" в Дубай, където явно успя да се пласира тук-там, но и от Емирството я "пенсионираха". Все пак годините минават, еталоните за красота се менят, а и млади попълнения идат. Та напоследък Валериева освен с чалгаджията Меди, с друг мъж не може да се похвали. Еле пък у нас, където силният пол бягал от нея като попарен.

Това разкриха близки до обкръжението на Моника, която драпала да омагьоса някой богаташ, че да си уреди живота, но постоянно удряла на камък. "Усеща вече, че остарява и гони последния влак за това, което иска - хем богат, хем семейство с него. Онези обаче не я и поглеждат", разказват запознати.

Причините за това са няколко като се започне от все по-изкуствената визия на Валериева, която на живо била просто плашеща и се стигне до огромните й претенции и нрав, който е труден за издържане.

"Светлана Гущерова, дето й беше приятелка, успя с Хриси, но Моника не я виждаме. Плюс това Светлето го раздаваше доста по-свенлива и тиха от нея, а и това е от значение", коментират източниците.