Че интелектуалката Елена е готова на много неща и много жертви, за да спечели сърцето на Евгени Генчев, сме забелязали отдавна. Мацката неведнъж заяви това директно и каза, че на война, а и в любовта, има зелена светлина за всичко. Някои неща обаче е по-добре да останат табу, особено когато уж пледираш за честна конкуренция и когато искаш да впечатлиш не селски бек, а културно момче...

За такъв поне минава пианистът в "Ергенът", но източници от самата кухня на формата активираха адска бомба. Тя е свързана с Елена, срещата й с Генчо, диамантите, които получи и мистериозната рана на крака й, с която сама се похвали.

Е, оказа се, че диамантите и раната са доста тясно свързани като бижуто й е подарък от Евгени за преживяването, което тя му осигурила зад скалите и разбира се, зад погледа на обективите.

Както всички и сами видяхме, Елена най-спокойно си влезе в морето топлес и то на първото си излизане с Генчев. Няма капка срам, няма нищо... целенасочено се показа пред него така, а и после не спираше да си отърква г@лите моцарели в тялото му.

"Това е, което сте видели зрителите. Другото нямаше как да го видите, защото ще ни спрат от ефир. А и като се видя накъде вървят двамата, самият екип реши да си "почине" за около половин час и да ги остави да се "начешат", коментират източниците.