Уош Ем Си се притеснява от известността си

Рапърът Уош Ем Си направи доста изненадващо признание.

Преди да стане част от съквартирантите в риалитито „ВИП Брадър”, на Уош Ем Си се носеше славата на лошо момче. Той обаче сподели, че в него водят безмилостна битка две напълно различни личности. За себе си Уош Ем Си твръди, че е изключително добър човек. По отношение на двете личности, които водят безмилостна битка в него, рапърът поясни, че когато е просто Стефан, е супер, а когато е Уош Ем Си става много гаден. В типичния си шеговит стил, Уош Ем Си заявява, че по всяка вероятност страда от някакъв вид шизофрения.

[caption id="attachment_430960" align="alignright" width="300"]Уош Ем Си се притеснява от известността си Уош Ем Си се притеснява от известността си[/caption]

Синът на актьора Иван Иванов е откровен до болка и не скрива, че бързата популярност, която го е застигнала, след като е излязъл от къщата на „ВИП Брадър”, го е сварила неподготвен. И към днешна дата той все още е много объркан и не може да свикне със славата. Това е нещото, което предизвиква сериозни притеснения у него и дори го определя като страховито. Уош Ем Си все още не може да повярва, че участието в едно такова риалити шоу може да ти донесе толкоз известност. Той разказва, че преди няколко дни както си се разхождал по улицата, спряла някаква кола, от която слезли две момчета и започнали да му се кефят и да го прегръщат. За разлика от останалите изпълнители, които отдавна са свикнали със славата, Уош се стресирал, докато феновете му го обсипвали със суперлативи, пише bliasak.bg.

Преди известно време Черната Златка побесня от твърдението, че е имала връзка с рапъра. Тя изля гнева си в социалната мрежа, заявявайки, че това твърдение е поредната помия, излята по неин адрес. Според твърденията, Черната Златка имала връзка с Еош Ем Си през 2008 година, а за капак на всичко жълтите медии писаха, че той й платил две хиляди лева, за да бъде с него, пише pik.bg.