Никой досега, за общо трите й брака, не е унижавал и обиждал толкова брутално Мария, както Мирослав Соколов. Дори Християн Гущеров, който също я биеше и я третираше като собственост, не е изричал обидите, които излизали системно от устата на настоящия й.

Всъщност настоящият е напът да се окаже бивш, след като преди дни Мара Отварачката офейка от него и се скри на Слънчев бряг. Причината - не е трудно да се досетим - поредният неистов скандал и жесток побой. Миро започнал с ударите и певицата едва смогнала да се измъкне и да избяга.

Близки до обкръжението й обаче разкриха, че този път едрата бабанка, водеща се мъж на чалгарката, наистина минал границите. Той обвинил Мария, че се е държала фриволно и дори нещо повече - като шантонерка, пред негови приятели и крещял, че ще я заколи.

А след това я заплашил, че приключва с нея и ще види от парите му на куково лято. "Парцал евтин, ще лазиш по кръчмите за 5 лева бакшиш! Да видим кой ще ти купува парцалите и как ще се прехвърлиш от джипа на метрото, щото цяла България те разбра каква стока си. Кой ще е балъкът, който ще ти се върже, а и застаряваш вече", не спирал да сипе "комплименти" Мирослав.

Тепърва ще видим дали двамата най-накрая ще се разделят, или и този път Мария ще преглътне всичко, заради поредния чек.