Андреа с ново гадже! Бившата на Кубрат Пулев най-после срещна истинската любов! Три пъти ура за влюбената двойка!... Тези и много още сладникави фрази четем от няколко дни по адрес на чалгарката и младия цигулар Виктор, когото тя представя за своя приятел.

И да, оказа се именно това - представя го за такъв, какъвто той реално не е. Знаем, че след откровенията на Кобрата за новата му жена, с която живее като семейство и е щастлив, Андреа моментално активира бомбата, че и тя е обвързана. Ако беше поизчакала малко обаче, щеше да хване повече вяра, коментират близки до нея хора.

А истината излезе от прозаична, по-прозаична. Чисто и просто става дума за пиар, с който певицата е добре запозната. Тя знае, че любовта, драмите и скандалите продават и хоп - реши да покаже на народа един млад, талантлив и непознат за широката аудитория младеж. Нищо, че е по-малък от нея, това напоследък е мода.

"Андреа и Виктор имат ясна уговорка, всичко е "сделка". Той ще се представя като неин приятел, ще позира на няколко снимки, а за сметка на това тя пък ще му даде популярност и ще го запознае с хора, които ще са полезни за бъдещето му като музикант", разкриват източниците.

Реално Виктор и Андреа са само добри приятелчета, които си имат приказката и се веселят заедно. Но за любов и дума не може да става.