Като куче третира съпруга си Джулиана Гани. А Теодор Гецов "козирува", "марширува" и изпълнява - иначе пари няма. Както знаем, силиконката е тлъстата финансово в тяхната връзка, докато мъжът й взима мижава полицейска заплата. Той дори не е някоя висша фигура в редиците на МВР, така че по-скоро минава за беден.

Джулиана обаче разполага с пари. Не от работа, такава тя не познава, а от наследствени имоти и средства. Сама се е фукала преди време, че има няколко апартамента и то в централната част на Пловдив, откъдето е родом.

Затова и Ганито дърпала юздите в къщата, а Теодорчо я слушал. Едно от нещата, които се водят негово задължение, е готвенето. Докато Джулката си бърка в носа и се излежава, наслаждавайки се на собствената си "прелест", мъжът й вършеел в кухнята.

"Той ми готви и прави само полезни и вкусни неща, които да са добре за хубавата ми фигура. Не си позволявам да ям нещо, което не е перфектно като състав и приготвяне", лигави се Джулката.

А потребители мъже моментално я нахраниха с коментари от сорта на това, че ако им е в къщата, ще я направят сама да си говори и да ошета всичко за нула бройки. "Ще въртиш домакинството и ще ми пееш", смеят се в нета.

Източник: Crimesbg.com